Galerie Jan Svatoš

Kruh

Děkujeme Vám za návštěvu! Doufáme, že se Vám líbila nejen vernisáž, ale i krásná přehlídka klobouků!

Pokud jste nestihli vernisáž, tak se za námi zastavte až do konce sezóny 2019!


Milí přátelé, tak už je to tady.

Plakát je hotový a pozvánka také. Letos pro Vás máme připravené příjemné zpestření naší výstavy na téma KRUH. Podařilo se nám získat ke spolupráci i několik sklářů,
Mistrů ve svém oboru. Takže se můžete těšit na keramické, kamenné a skleněné objekty, obrazy, mozaiky a i skleněné šperky.

Zámečníková Dana
Zikmundová Šárka
Smejkal Leoš – Bystrodesign.cz
Průcha Ladislav
Pánková Dagmar – Bystrodesign.cz
Oliva Ladislav
Liederhaus Miroslav
Kopřivová Karolína

K příjemné náladě jistě přispěje i jazz v podání pánů Jiřího Šlupky Svěráka a Eduarda Kuhna. Já osobně se na ně velice těším.

Těšíme se na vás v Kostelci n. Č. l. 18.5.2019 ve 14 hodin při vernisáži v Galerii J.S. a že spolu na zahradě strávíme příjemné odpoledne.

A ještě mám pro Vás jednu novinku. Kruh je také základním tvarem pro klobouk a proto jsme se rozhodli uspořádat malou přehlídku klobouků.
Ostatně klobouky k pořádné zahradní slavnosti vždycky patří. A tak mám pro Vás výzvu. Kdo má doma nějaký klobouk nechť ho prosím také přinese s sebou.
Těším se na příjemné odpoledne strávené ve společnosti milých lidí, s uměním, dobrou hudbou, občerstvením a věřím, že slunečným počasím. (aby nám nezmokly klobouky :-))

Pozvánka / plakát s vyobrazením kresleného kruhu uhlem, jenž svým geometrickým tvarem odkazuje ke keramice, sklu i dalším kulatým prvkům.

 

Pozvánka / plakát s vyobrazením kresleného kruhu uhlem, jenž svým geometrickým tvarem odkazuje ke keramice, sklu i dalším kulatým prvkům.

 

Za Galerii J.S.

Štěpánka Bašková

Jan Svatoš ml.

Publikováno: 19.05.2019